In de
pers

Lees ook de recensie in de regionale kranten

Je kunt een leuk boekenplankje vullen met managementboeken over de vraag of leiders worden geboren of gemaakt. Toch is ’DNA van leiderschap – ontwikkel het leiderschap dat jij al van nature bezit’ van Frank Vogt dat daar ook over gaat een welkome aanwinst.

Lees hier

Lees ook het artikel op ManagementTribune.nl

Publicaties en presentaties over leiderschap bieden vaak een stappenplan of zijn vanuit het perfectief van één bedrijf geschreven. DNA van leiderschap gaat uit van het principe dat leiders niet worden geboren en ook niet worden gemaakt. Leiderschap zit in ons DNA verankerd en ontwikkelt zich in ieder van ons tijdens onze loopbaan en leven. En net zoals DNA ons als mens uniek maakt, zo zijn we allemaal unieke leiders. 

Lees hier

Lees ook het artikel op Ondernemersbelang

Welk uniek leiderschaps-DNA hebben Huub Vermeulen, Susan Duinhoven en Wende Snijders?

Over welke van de vijf essentiële leiderschaps-eigenschappen beschikken zij? En wat kunnen andere leiders hiervan leren?

Lees hier

Lees ook het artikel op baaz.nl

Mijn vader was een echte zeeman, en een bron van inspiratie als ik hem hoorde praten over zijn vak of hem in functie zag. Ik zag de opoffering die zijn rol van hem vroeg. Naast het feit dat hij maanden van huis was, was hij eindverantwoordelijk voor honderden mensen en een schip van tientallen miljoenen. Tegelijkertijd kreeg hij er veel voor terug, het was zijn lust en zijn leven.

Lees hier

Lees ook mijn column op Managementboek.nl

Diep van binnen weten we dat dé ideale leider niet bestaat. Toch verwachten we dat onze leiders ons foutloos, trefzeker en met oog voor alle belanghebbenden vooruit brengen. We verwachten dat ze antwoorden hebben op alle vragen. Je ziet die hoop terug in opleidingen en in boeken over leiderschap,  waarin een stappenplan wordt aangereikt dat alleen maar hoeft te worden gevolgd.

Lees hier

Ronde tafel over Leiderschap & Innovatie

Op 29 september mocht ik de ronde tafel over ‘Leiderschap en Innovatie’ leiden op het Fast Forward Insights 2022 event in Haarlem. Ik ging daar in gesprek met Josefien Groot (CEO Qlayers en één van de geportretteerde leiders in DNA van leiderschap), Theo Henrar (voorzitter FME) en Serge van Steensel (CTO Talpa). Het was een boeiend gesprek op dit mooie event!

Boek ‘DNA van Leiderschap’

Eric de Vroedt, artistiek directeur Nationaal Theater Den Haag, in gesprek over leiderschap met Frank Vogt.

Podcast

Zaken en persoonlijke financiën
Een podcast serie van 8 gesprekken met experts op gebied van leiderschap.