Boek over leiderschap

Boek ‘DNA van Leiderschap’

Leiders worden niet geboren en ook niet gemaakt: leiderschap ontwikkelt zich in ieder van ons. En net zoals DNA ons als mens uniek maakt, zo zijn we ook allemaal unieke leiders. Door de genen in ons DNA én de ontwikkeling die je doormaakt als mens. Er zijn wel constanten waarmee effectieve leiders zich onderscheiden: Expeditie, Gids, Vertrouwen, Context en Zelfbewustzijn.

In het boek ‘DNA van leiderschap’ ga ik uitvoerig in op deze vijf constanten en de wijze waarop die het DNA van leiderschap vormgeven. Daarnaast geeft DNA van leiderschap uitgebreide portretten van dertien eigentijdse leiders. Het zijn CEO’s, ondernemers, adviseurs, artiesten. Met uiteenlopende DNA en leiderschapsstijlen. Allen zijn ze succesvol. In hun eigen woorden beschrijven ze hun eigen ontwikkeling en stijl als leider.

Dit boek is geschreven voor iedereen die vandaag leidinggeeft of dat morgen wil gaan doen. DNA van leiderschap biedt een structuur om jouw eigen ontwikkeling als leider vorm te geven, ongeacht de functie die je invult of de industrie waar je in werkt. En om jouw unieke DNA als leider te ontdekken en te ontwikkelen. Middels dit boek deel ik mijn advies, kennis en ervaring aan de leiders van vandaag en morgen.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs: € 24,00
Gratis verzending
Betaalmethode
Discover
Ondersteunde creditcards: Discover
 
Nummer 4 bij managementboek!
Genomineerd voor managementboek van het jaar 2023!

“Inspirerend en mooi vormgegeven boek vol portretten van eigenzinnige leiders. DNA in de vorm van expeditie, gids, vertrouwen, context en zelfbewustzijn.  Het boek prikkelt, het houdt een spiegel voor om naar jezelf te kijken”

“Eindelijk een Nederlands leiderschapsboek dat zich kan meten met de beste Amerikaanse voorbeelden!”

Pieter Ligthart, Managing Director, Russell Reynolds Associates

“Dit boek geeft stof tot nadenken over eigen leiderschap en ontwikkeling daarvan.”

Pieter Elbers, voormalig CEO KLM

“Het biedt een structuur om jezelf als leider te ontwikkelen, ongeacht functie en industrie. Als unieke leider met een uniek DNA.”

Management Tribune

’… het goede aan het boek is dat het op een plezierige manier tot zelfreflectie aanzet. Tot goed om je heen kijken, vragen stellen aan de juiste mensen.’’

Noordhollands Dagblad, De Gooi en Eemlander

“Onderbouwd, inspirerend en persoonlijk.”

Annemarie Buitelaar, CEO Marktplaats

“Frank Vogt slaagt erin om je mentaal op zoek te laten gaan naar wat je van huis uit hebt meegekregen en welke eigenschappen je als leider in deze tijd nodig hebt.”

Arjan Lock, directeur Evangelische Omroep

“Een absolute aanrader voor iedereen die wil weten hoe leiderschap tot in je vezels aanvoelt.”

Paul van Zwam, managing partner TopsportCompany

“Leren, Inspireren, Reflecteren, mijn 3 kernwoorden voor ‘verantwoord’ leiderschap. Dit boek geeft voor alle drie de onderbouwing.”

Gerard van Vliet, auteur en sociaal ondernemer

“DNA van Leiderschap zet je aan het denken over je eigen leiderschapsstijl en “dwingt” je op een inspirerende manier om te reflecteren op je eigen ontwikkeling als leider.”

Serge van Steensel, CTO Talpa

“Frank Vogt formuleert een rake visie op leiderschap aan de hand van zijn eigen ervaringen en die van 13 eigentijdse leiders.”

Joep Ketelaar, ondernemer, oprichter Improveline (UK), ex CEO Funda