Leider zijn zit in je DNA

Publicaties en presentaties over leiderschap bieden vaak een stappenplan of zijn vanuit het perfectief van één bedrijf geschreven. DNA van leiderschap gaat uit van het principe dat leiders niet worden geboren en ook niet worden gemaakt. Leiderschap zit in ons DNA verankerd en ontwikkelt zich in ieder van ons tijdens onze loopbaan en leven. En net zoals DNA ons als mens uniek maakt, zo zijn we allemaal unieke leiders. Dat is de stelling van ervaringsdeskundige en adviseur Frank Vogt die als oud-directeur en tegenwoordig coach veel leiders begeleidt.

Lees het artikel op ManagementTribune

over Frank

Geboren in 1966, in Rotterdam, bracht ik mijn jeugd door in Den Helder, waarna ik in Delft Informatica studeerde. Ik startte mijn loopbaan als consultant bij Accenture en McKinsey en haalde mijn MBA bij Insead in Fontainebleau, Frankrijk.