‘In deze podcast ga ik in gesprek met experts op gebied van leiderschap. Wat is de essentie van leiderschap? Waar zien ze veranderingen ten opzichte van vroeger, en waar ook vooral niet? We gaan in op die aspecten waar leiders echt het verschil maken en hoe we dat allemaal kunnen toepassen in ons werk en leven.

Trailer DNA van Leiderschap – Perspectieven op leiderschap

De trailer van de podcast ‘DNA van leiderschap – perspectieven op leiderschap’. Een podcast serie van 8 gesprekken met experts op gebied van leiderschap. De eerste aflevering zal op 8 november worden gepubliceerd.

over Frank

Geboren in 1966, in Rotterdam, bracht ik mijn jeugd door in Den Helder, waarna ik in Delft Informatica studeerde. Ik startte mijn loopbaan als consultant bij Accenture en McKinsey en haalde mijn MBA bij Insead in Fontainebleau, Frankrijk.